Щом четеш това, значи ако не си напълно убеден, то поне една малка част от теб смята, че е крайно време нещо да се промени. Вероятно не знаеш точно какво и как, но не се притеснявай – ние затова сме тук, за да ти покажем правилния път. В следващите редове ще опишем накратко отделните етапи от нашата програма за здравословно хранене и контрол на теглото, така че да добиеш представа какво те очаква, след като се запишеш.

СТЪПКА 1 – Запиши се за безплатно измерване

Съветваме те да го направиш. Измерването и консултацията се провеждат еднократно в рамките на 30-60 мин. в предварително уговорен ден и час, като са напълно БЕЗПЛАТНИ и напълно НЕАНГАЖИРАЩИ за теб.

По време на тази първа среща ще се запознаем, ще измерим телесните ти показатели с един специален апарат, ще направим анализ на резултатите от измерването и ако решиш да се запишеш за нашето предизвикателство (виж Стъпка 2), тогава ще ти предложим индивидуална програма/хранителен режим според твоите конкретни нужди и цели. Програмата ще получиш допълнително в рамките на следващите 1-2 дни на посочен от теб електронен адрес.

 

За измерването и апарата Tanita

Уредът Tanita не е обикновен кантар, а анализатор на телесния състав. Използва се от лекари, диетолози, медицински центрове и фитнес инструктури.

С негова помощ получаваме информация за: тегло, процент общи мазнини, мускулна маса, налична вода в тялото, базов метаболизъм, висцерални мазнини, костна маса, индекс на телесна маса, физически рейтинг и метаболитна възраст.

Запишете се за безплатно измерване

 

СТЪПКА 2 – Запиши се в нашата програма за здравословно хранене и контрол на теглото

Поздравления! Със записването си в нашата програма, ти вече си направил първата крачка към промяната. Психическата ти нагласа вече предполага по-лесна и плавна промяна в хранителните и двигателните ти навици. Но в какво точно се изразява нашето предизвикателство? Това е 6-седмична програма, по време на която ти ще имаш възможност да научиш много неща за себе си, за това как функционира твоят организъм и от какво се нуждае, както и ще получиш много полезна информация относно здравословния начин на живот и как да го поддържаме. И не на последно място – ще се запознаеш с хора, които споделят твоя проблем и всички заедно ще вървите към постигането на желаните цели. Тук е моментът да отбележим, че тези цели могат да бъдат различни за всеки от нас: намаляване на теглото, намаляването на обиколката, контролиране и поддържане на теглото, качване на мускулна маса, коригиране на метаболитната възраст и много други. Какъвто и проблем да имаш, ние ще ти предложим индивидуален подход и заедно ще го решим.

 

СТЪПКА 3 – Промени начина си на живот

В повечето случаи преминалите през 6-седмичната програма, остават свързани с нея за цял живот. А и в крайна сметка това е и нейната идея – не искаме да ти дадем краткосрочна промяна за няколко седмици, а по-скоро да те научим как да се грижиш правилно за себе си и да постигнеш дълготрайни резултати.

В групата за подкрепа неминуемо се създават много трайни приятелства, а някои дори откриват бизнес възможности. Какво по-хубаво от това да се грижиш за здравето си и да печелиш от това? Можеш да ни разпиташ за вариантите да се включиш по време на всяка една от срещите ни.

 

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ?

  • БЕЗПЛАТЕН WELLNESS TEST – анализ на състава на тялото ти със специален апарат, който измерва: тегло, процент общи мазнини, мускулна маса, налична вода в тялото, базов метаболизъм, висцерални мазнини, костна маса, индекс на телесна маса, физически рейтинг и метаболитна възраст;
  • Съставяне на твой личен хранителен режим на база индивидуалните ти телесни показатели и желаните цели;
  • Твой личен треньор по хранене, който ще следи резултатите ти;
  • 12 практически и теоретични занимания, в които ще се научиш как да даваш на тялото си всичко необходимо и как да изградиш навиците, които ще те поддържат здрав;
  • Материали, които ще ти дадат допълнителна информация, а и винаги ще са ти под ръка, ако забравиш нещо;
  • Награди за постигналите резултати;
  • Специални разтоварващи събития за глезене и забавление;
  • Ще създадеш контакти с хора, които имат твоята цел – да имаш здраво и красиво тяло.

ЗА ВЪПРОСИ ОТНОСНО ЦЕНАТА И ПРОГРАМАТА НА КУРСА И ЗАПАЗВАНЕ НА МЯСТО В НЯКОЯ ОТ ГРУПИТЕ – 0889 813 718