ЗА HERBALIFE

Основана през 1980 г., HERBALIFE NUTRITION е международна компания, чиято мисия е да помогне на хората да постигнат здравословен и активен начин на живот.

HERBALIFE NUTRITION предлага научно доказани висококачествени продукти за контрол на теглото, целево хранене, енергия и активен начин на живот, както и грижа за кожата и косата. Продуктите се предлагат в над 90 страни изключително и само чрез дистрибутори на компанията, които подлежат на специално обучение.

Чрез усилията си в областта на корпоративната социална отговорност, HERBALIFE NUTRITION подкрепя Herbalife Family Foundation (HFF) и програмите Casa Herbalife, целящи да осигурят здравословно хранене на деца в нужда. Компанията също така спонсорира над 190 спортисти от световна класа, отбори и събития по цял свят.

 

ПРОДУКТИТЕ НА HERBALIFE са разделени в няколко основни групи:

          

Ако искаш да научиш повече за продуктите на HERBALIFE NUTRITION, както и кои от тях са подходящи за теб, запиши се в нашата 6-седмична програма за здравословно хранене и контрол на теглото.

 

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ?

  • БЕЗПЛАТЕН WELLNESS TEST – анализ на състава на тялото ти със специален апарат, който измерва: тегло, процент общи мазнини, мускулна маса, налична вода в тялото, базов метаболизъм, висцерални мазнини, костна маса, индекс на телесна маса, физически рейтинг и метаболитна възраст;
  • Съставяне на твой личен хранителен режим на база индивидуалните ти телесни показатели и желаните цели;
  • Твой личен треньор по хранене, който ще следи резултатите ти;
  • 12 практически и теоретични занимания, в които ще се научиш как да даваш на тялото си всичко необходимо и как да изградиш навиците, които ще те поддържат здрав;
  • Материали, които ще ти дадат допълнителна информация, а и винаги ще са ти под ръка, ако забравиш нещо;
  • Награди за постигналите резултати;
  • Специални разтоварващи събития за глезене и забавление;
  • Ще създадеш контакти с хора, които имат твоята цел – да имаш здраво и красиво тяло.

ЗА ВЪПРОСИ ОТНОСНО ЦЕНАТА И ПРОГРАМАТА НА КУРСА И ЗАПАЗВАНЕ НА МЯСТО В НЯКОЯ ОТ ГРУПИТЕ – 0889 813 718